Inzake Borgesius’ geheugen

Auke Hulst
Over de Auteur

© Mark Uyl

Auke Hulst (1975) is schrijver en voorman van de Nederlandstalige band De Meisjes. Hulst heeft meerdere succesvolle romans op zijn naam staan, waaronder Kinderen van het Ruige Land (Meulenhoff, 2012, Cutting Edge Award), En ik herinner me Titus Broederland (Ambo Anthos, 2016, Harland Awards Romanprijs), en Zoeklicht op het gazon (2018, Beste Groninger Boek). Ook schreef hij het reisboek Motel Songs, waarbij hij een gelijknamig album opnam tijdens een roadtrip van Philadelphia naar San Francisco. Het boek werd bekroond met de Bob den Uyl-prijs 2018. Hulst is ook literatuurcriticus en essayist voor onder meer NRC Handelsblad en De Standaard.

aukehulst.nl

De bijdrage ‘Inzake Borgesius’ geheugen’ van Auke Hulst maakt deel uit van de ILFU-podcastreeks ‘50 Stories for Tomorrow’, waarvan wekelijks een aflevering verschijnt in dit magazine. In iedere aflevering van de podcast lezen twee schrijvers hun verhaal voor en worden ze geïnterviewd door Mirjam van Hengel. Auke Hulst deelt deze podcastaflevering met schrijver Manon Uphoff.

Behalve via de webplayer hierboven is de podcast ook te luisteren via de gebruikelijke podcastkanalen, zoals bijvoorbeeld Spotify en Apple Podcasts.

Auke Hulst
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan

E-card

Uw naam

Uw e-mail adres

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

1