Kan de manier waarop we lezen de wereld herstellen?

Charlotte Van den Broeck

Over de Auteur

© Koen Broos

Charlotte Van den Broeck (1991) debuteerde in 2015 met de poëziebundel Kameleon (De Arbeiderspers), waarmee zij de Herman de Coninckprijs won. Ze volgde een master taal- en letterkunde Engels-Duits en studeerde Woordkunst aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. In oktober 2016 opende zij met Arnon Grunberg de Frankfurter Buchmesse. Haar tweede bundel, Nachtroer (2017), werd bekroond met de Paul Snoekprijs. In 2019 verscheen haar veelgeprezen literaire non-fictieboek Waagstukken, over architecten die zelfmoord pleegden.

De bijdrage ‘Kan de manier waarop we lezen de wereld de wereld herstellen?’ van Charlotte Van den Broeck maakt deel uit van de ILFU-podcastreeks ‘50 Stories for Tomorrow’, waarvan wekelijks een aflevering verschijnt in dit magazine. In iedere aflevering van de podcast lezen twee schrijvers hun verhaal voor en worden ze geïnterviewd door Mirjam van Hengel. Charlotte Van den Broeck deelt deze podcastaflevering met schrijver Arnon Grunberg.

Behalve via de webplayer hierboven is de podcast ook te luisteren via de gebruikelijke podcastkanalen, zoals bijvoorbeeld Spotify en Apple Podcasts.

Charlotte Van den Broeck
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan

E-card

Uw naam

Uw e-mail adres

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

1