Het goede vee

Arnon Grunberg
Over de Auteur

© Merlijn Doomernik

Arnon Grunberg (1971) is een van de belangrijkste schrijvers van Nederland. Naast romancier is hij columnist, essayist en journalist. Zijn werk wordt vertaald in vele landen en is meermaals bekroond. Van 2010 tot en met 2018 schreef hij de dagelijkse column Voetnoot op de voorpagina van de Volkskrant. Zijn meest recente roman is Bezette gebieden (Lebowski Publishers, 2020), het vervolg op Moedervlekken (2016). Datzelfde jaar verscheen tevens Bij ons in Auschwitz (Querido), een bundeling door Grunberg verzamelde getuigenissen van slachtoffers van de terreur in Auschwitz.

arnongrunberg.com

De bijdrage ‘Het goede vee’ van Arnon Grunberg maakt deel uit van de ILFU-podcastreeks ‘50 Stories for Tomorrow’, waarvan wekelijks een aflevering verschijnt in dit magazine. In iedere aflevering van de podcast lezen twee schrijvers hun verhaal voor en worden ze geïnterviewd door Mirjam van Hengel. Arnon Grunberg deelt deze podcastaflevering met schrijver Charlotte Van den Broeck.

Behalve via de webplayer hierboven is de podcast ook te luisteren via de gebruikelijke podcastkanalen, zoals bijvoorbeeld Spotify en Apple Podcasts.

Arnon Grunberg
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan

E-card

Uw naam

Uw e-mail adres

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

1