Huisje

Peer Wittenbols
Over de Auteur

Peer Wittenbols (1965) is schrijver van meer dan vijftig toneelstukken, twee dichtbundels, een verhalenbundel, enkele hoorspelen, veel liedteksten en meerdere filmscripts. Tot eind 2008 was hij als huisschrijver verbonden aan Toneelgroep Oostpool. Hij schreef ook voor onder meer Het Zuidelijk Toneel, De Toneelmakerij en Het Nationale Theater. Zijn werk werd zoal gespeeld in Vlaanderen, Duitsland, Rusland en Spanje. Het overgrote deel van zijn stukken schreef Wittenbols onder dramaturgie van Martine Manten.

De bijdrage ‘Huisje’ van Peer Wittenbols maakt deel uit van de ILFU-podcastreeks ‘50 Stories for Tomorrow’, waarvan vanaf nu wekelijks een aflevering verschijnt in dit magazine. In iedere aflevering van de podcast lezen twee schrijvers hun verhaal voor en worden ze geïnterviewd door Mirjam van Hengel. Peer Wittenbols deelt deze podcastaflevering met schrijver Abdelkader Benali.

Behalve via de webplayer hierboven is de podcast ook te luisteren via de gebruikelijke podcastkanalen, zoals bijvoorbeeld Spotify en Apple Podcasts.

Peer Wittenbols
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan

E-card

Uw naam

Uw e-mail adres

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

1