Lege schappen

Khalid Boudou
Over de Auteur

© Brenda van Leeuwen

Khalid Boudou (1974) is auteur van onder andere de verfilmde boeken Het schnitzelparadijs (Overamstel uitgevers, 2001), De president (Overamstel uitgevers, 2005) en de jeugdroman Pizzamaffia (Overamstel uitgevers, 2007). Het schnitzelparadijs werd in 2002 bekroond met Het Gouden Ezelsoor, de prijs voor het best verkochte debuut. De verfilming van Het schnitzelparadijs was zowel nationaal (best bezochte Nederlandse film in 2005) als internationaal een groot succes. Boudou schreef columns voor onder andere AD en BNR Nieuwsradio. Daarnaast werkt hij als presentator en als docent.

khalidboudou.nl

De bijdrage ‘Lege schappen’ van Khalid Boudou maakt deel uit van de ILFU-podcastreeks ‘50 Stories for Tomorrow’, waarvan vanaf nu wekelijks een aflevering verschijnt in dit magazine. In iedere aflevering van de podcast lezen twee schrijvers hun verhaal voor en worden ze geïnterviewd door Mirjam van Hengel. Khalid Boudou deelt deze podcastaflevering met schrijver en muzikant Aafke Romeijn.

Behalve via de webplayer hierboven is de podcast ook te luisteren via de gebruikelijke podcastkanalen, zoals bijvoorbeeld Spotify en Apple Podcasts.

Khalid Boudou
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan

E-card

Uw naam

Uw e-mail adres

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

1