Naar Nangijala

Maarten van der Graaff
Over de Auteur

© Bianca Sistermans

Maarten van der Graaff (1987) debuteerde in 2013 met de bundel Vluchtautogedichten (Atlas Contact), waarvoor hij met de C. Buddingh’-prijs werd bekroond. Voor Dood werk (2015), zijn tweede bundel, won hij de J.C. Bloem-poëzieprijs. In 2017 verscheen zijn debuutroman Wormen en engelen, die werd genomineerd voor de Anton Wachterprijs. In 2020 publiceerde hij de dichtbundel Nederland in stukken (Uitgeverij Pluim). Hij is redacteur en medeoprichter van het online literair tijdschrift Samplekanon.

maartenvandergraaff.nl

De bijdrage ‘Naar Nangijala’ van Maarten van der Graaff maakt deel uit van de ILFU-podcastreeks ‘50 Stories for Tomorrow’, waarvan wekelijks een aflevering verschijnt in dit magazine. In iedere aflevering van de podcast lezen twee schrijvers hun verhaal voor en worden ze geïnterviewd door Mirjam van Hengel. Maarten van der Graaff deelt deze podcastaflevering met dichter Antoine de Kom.

Behalve via de webplayer hierboven is de podcast ook te luisteren via de gebruikelijke podcastkanalen, zoals bijvoorbeeld Spotify en Apple Podcasts.

Maarten van der Graaff
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan

E-card

Uw naam

Uw e-mail adres

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

1