Stad

Aafke Romeijn
Over de Auteur

© Marcel Krijgsman

Aafke Romeijn (1986) is de ongekroonde koningin van de Nederlandstalige electropop. De multi-getalenteerde artiest uit Utrecht is naast zanger, muzikant en songschrijver ook auteur, columnist en een bekende Twitter-persoonlijkheid. Na haar solo-albums Stella Must Die!, CHIN. IND. SPEC. REST. en Je doet je best maar bracht ze in 2016 een succesvolle single uit met rapper Sef, getiteld: Alles went. In 2018 verscheen haar sciencefiction debuutroman Concept M bij de Arbeiderspers. Daarna volgde ook het album M, de soundtrack van haar boek, waarvoor ze samenwerkte met Spinvis. In 2020 verscheen Leegstand (De Arbeiderspers): een bundel gedichten, dagboekfragmenten, essays en foto’s die ze schreef tijdens een residentie op uitnodiging van literatuurfestival Tilt.

aafkeromeijn.nl

De bijdrage ‘Stad’ van Aafke Romeijn maakt deel uit van de ILFU-podcastreeks ‘50 Stories for Tomorrow’, waarvan vanaf nu wekelijks een aflevering verschijnt in dit magazine. In iedere aflevering van de podcast lezen twee schrijvers hun verhaal voor en worden ze geïnterviewd door Mirjam van Hengel. Aafke Romeijn deelt deze podcastaflevering met schrijver en columnist Khalid Boudou.

Behalve via de webplayer hierboven is de podcast ook te luisteren via de gebruikelijke podcastkanalen, zoals bijvoorbeeld Spotify en Apple Podcasts.

Aafke Romeijn
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan

E-card

Uw naam

Uw e-mail adres

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

1