Het weekend buiten; erfenis

Manon Uphoff
Over de Auteur

© Frank Ruiter

Manon Uphoff (1962) debuteerde in 1995 met de verhalenbundel Begeerte (Uitgeverij Balans), die werd genomineerd voor de AKO Literatuurprijs. De ervaringen uit haar jeugd speelden een belangrijke rol in haar roman Gemis (De Bezige Bij, 1997, nominatie Libris Literatuur Prijs) en in Koudvuur (2005). Haar nieuwste boek, Vallen is als vliegen (Querido, 2019), een indringende literaire roman over misbruik, werd genomineerd voor alle grote literaire prijzen en door NRC Handelsblad en Humo uitgeroepen tot beste Nederlandstalige roman van 2019.

De bijdrage ‘Het weekend buiten; erfenis’ van Manon Uphoff maakt deel uit van de ILFU-podcastreeks ‘50 Stories for Tomorrow’, waarvan wekelijks een aflevering verschijnt in dit magazine. In iedere aflevering van de podcast lezen twee schrijvers hun verhaal voor en worden ze geïnterviewd door Mirjam van Hengel. Manon Uphoff deelt deze podcastaflevering met schrijver en muzikant Auke Hulst.

Behalve via de webplayer hierboven is de podcast ook te luisteren via de gebruikelijke podcastkanalen, zoals bijvoorbeeld Spotify en Apple Podcasts.

Manon Uphoff
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan

E-card

Uw naam

Uw e-mail adres

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

1